Drone Agricole

DJI Agras T25: Puțin mai mic, dar mai inteligent

Postat în:
7/17/2024
Investește în cea mai nouă tehnologie agricolă!

Optimizează costurile cu tratamentele agricole din ferma ta! Cu drona DJI Agras T30!

Modulul orchid al dronei agricole DJI Agras T30
Vezi Drona DJI Agras T30

DJI Agras T25 redefinește standardele pentru dronele agricole compacte. Ușor și agil, poate fi manevrat cu ușurință de o singură persoană. Poate transporta o sarcină utilă de pulverizare de până la 20 kg sau o sarcină utilă de împrăștiere de până la 25 kg. DJI Agras T25 este echipat cu radare Fased Array față și spate, un sistem de viziune binoculară și o cameră gimbal FPV de înaltă rezoluție pentru o detectare și evitare rapidă a obstacolelor. DJI Agras T25 face față mai multor misiuni, de la topografie la pulverizare și împrăștiere, excelând pe o varietate de terenuri.(https://ag.dji.com/t25)

Drona DJI AGRAS T25

Așa o descriu Echipa DJI pe noua dronă Agras T25, un nou pas spre evoluție, inovație la superlativ am putea spune, cu multiple îmbunătățiri față de modelul predecesor Agras T20P. Drona Agras T25 vine în ajutorul fermierilor mici și mari pentru ai ajută să își crească productivitatea și eficiența în fermele lor prin scaderea costurilor și a timpului de aplicare a tratamentelor fitosanitare și nu numai. Dar haideți, în acest articol, să facem cunoștință împreună cu noua lansare DJI.

Ce s-a schimbat?

1.Flexibilitate:

DJI AGRAS T25 adoptă un design ușor, pliabil. Optimizat pentru operațiuni solo, dimensiunile sale deschise au fost reduse cu 21% în comparație cu predecesorul său. Transportați, pliați, decolați și aterizați în siguranță.

2.Funcționalitate și adaptabilitate:

Semnal mai stabil, operațiuni offline, transmisie O3 de 2 km, opțional pentru terenuri cu altitudini care variază și vegetație abundentă, care ar putea bruia semnalul, DJI Relay. Funcționare complet automată și manuală în orice scenariu (agricol, mod livadă, aplicare rată variabilă, cartografiere teren). Evitarea obstacolelor multidirecționale cu ajutorul celor două radare omnidirecționale și a viziuni binoculare. Urmărirea terenului pe un unghi de până la 50°.

3.Eficiență:

Sistem de pulverizare îmbunătățit cu rată ridicată, pulverizare atomizată, fără scurgeri. Sistemul de pulverizare cu dublă atomizare de la DJI AGRAS T25 oferă un debit ultra mare de până la 16 l/min (pulverizare cu 2 corpuri centrifugale). Produce picături de pulverizare uniforme, fine și nu se scurge. DJI AGRAS T25 poate fi echipat cu o pereche suplimentară de duze centrifugale, crescând debitul la 24 L/min (pulverizare cu 4 duze) pentru operațiuni care necesită volum mare de aplicare, creșterea domeniului de stropire, eficiența operațiunii și acoperirea frunzelor. În plus, putem modifica dimensiunea picăturii, de la 50 µm până la 500 µm, direct din telecomanda fară a fi nevoit sa pierzi timp schimbând duze și calibrând pompele. Iar noile pompe de ultimă generație cu rotor cu transmisie magnetică izolează complet pesticidele de motor, făcând aeronava rezistentă la coroziune și ultra-durabilă.

4.Productivitate:

DJI Agras T25 vine echipată cu un rezervor de pulverizare de 20 kg, debit 16 L/min și un rezervor de împrăștiere de 25 kg, debit 72 kg/min și un senzor de cântărire care vă permite să monitorizați sarcina utilă rămasă în timp real. Aceasta promite o productivitate de:

- Misiuni de pulverizare: 12 hectare pe oră.

- Operațiuni de împrăștiere: 1.000 kg de granule pe oră.

5.Economie:

O singură dronă, mai multe tipuri de misiuni. DJI AGRAS T25 integrează cartografierea aeriană, pulverizarea și împrăștierea real a imaginilor din câmp și din livezi. Împreună cu telecomanda performantă cu ecran de 7 inch, DJI RC Plus și RTK, puteți genera hărți de înaltă calitate, care stau la baza rutelor de zbor automatizate ulterioare. DJI AGRAS T25 poate decola și efectua operațiuni automate, toate prin apăsarea unui buton.

6.Flux de lucru optimizat:

Încărcare rapidă, eficientă din punct de vedere al consumului de combustibil. Bateria inteligentă de zbor DB800 suportă încărcare ultra-rapidă în 9 minute, capacitatea ei a crescut la 15,5 Ah, garanția acoperind 1.500 de cicluri de încărcare. Încărcătorul inteligent C8000 poate încărca bateriile direct cu puterea primită de la generator, până la 5.400 W de încărcare, încărcare alternată cu două canale, protecție adaptativă la putere.

7. Durabilitate:

Operațiunile de stropire și împrăștiere sunt frecvente, intense și au loc în medii complexe. DJI AGRAS T25 a trecut sute de teste de fiabilitate, iar corpul său principal este durabil pentru a asigura o funcționare sigură.

DJI Agras T25 a fost lansată odată cu binecunoscutul model DJI Agras T50 și la fel ca și acesta promite eficiență, productivitate, optimizare și calitate la cel mai înalt nivel. Dăcă te-am convins și vrei să achiziționezi acest model sau ești nelămurit și ai nevoie de mai multe informații, Echipa RIAGRO îți stă la dispoziție cu informații actualizate și o gamă largă de drone DJI. Pentru a ne contacta poți folosi formularul de contact din pagină sau ne găsești la numerele de telefon afișate la finalul paginii.

Cristina Ghergheleș
Inginer Agronom

Ești gata să faci o schimbare în fermă?

Pentru achiziții, prestări servicii sau orice altceva, nu uita că suntem disponibili la orice oră!